ویزای توریستی روسیه برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه بر اساس مدت رزرو هتل و مطابق تاریخ پرواز تعیین می‌شود، بنابراین موقع خرید بلیط و رزرو هتل باید دقت کنید، چون تغییر اعتبار ویزا امکان‌پذیر نیست. برای درخواست ویزای توریستی روسیه، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.
توجه: در مورد ویزای تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. فرم را می‌توان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه داد. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.۸

توجه: متقاضی می‌تواند مدارک را همراه با هزینه‌ی ویزا به کارگزار بدهد تا کارگزار برای ویزایش اقدام کند.

مدارک مور نیاز برای ویزای روسیه

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری روسیه تحویل دهید، این‌ها هستند:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

  • یک قطعه عکس؛ زمینه روشن در ابعاد ۴*۶ که کاملا شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس، ضمیمه‌ مدارک باشد.

  • بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز به روسیه
  • رزرواسیون قطعی هتل در روسیه برای کل مدت اقامت
  • چک ضمانت بازگشت؛ به مبلغ ۱۰ میلیون تومان برای هر شخص

زمان و هزینه صدور ویزای روسیه

ویزای کشور روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد. قیمت ویزای عادی روسیه حدود ۶۰۰ هزار تومان است و صدور آن یک هفته طول می‌کشد. اما قیمت ویزای فوری روسیه حدود ۸۰۰ هزار تومان است و بیش از سه روز طول نمی‌کشد.